Contactar

CRUCEROS DE CALVIA, S.A., l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per CRUCEROS DE CALVIA, S.A., com a responsable d’aquesta web.

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que se sol·liciten és per a enviar-li informació sobre els nostres productes i/o serveis.

Legitimació: En prémer el botó ‘Enviar’ està donant el seu legítim consentiment perquè les seves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la nostra política de privacitat.

Com a usuari i interessat l’informem que les dades que ens faciliti estaran situats en els servidors de AXARNET COMUNICACIONS, S.L., dins de la UE. Veure política de privacitat de Axarnet.

El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris pot tenir com a conseqüència que la seva sol·licitud no sigui atesa.

Vostè té dret a consultar les seves dades emmagatzemades en el nostre fitxer de clients, rectificar-los, cancel·lar-los, així com oposar-se al seu tractament així com a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Per a exercitar el seu dret d’accés, modificació, cancel·lació o oposició al seu tractament li preguem que ho faci a través de correu electrònic a administracion@cruceroscostadecalvia.es

L’enviament del formulari implica l’acceptació de les condicions.

© Copyright - Cruceros Costa de Calvia, S.A. 2024